.: Koreai vérfarkasok Milánóban

Egy idén januárban debütált hattagú dél-koreai csapattól, a Oneus-tól hoztam most egy dalt, ami a Twilight címet viseli. Nagyon szeretem a kastélyokat és a kúriákat, meg szimplán a természet adta gyönyörű tájakat, így a videóban látható, Milánóban lévő helyszínek igazán simogatták a szépérzékemet. A dallam igazán fülbemászó, elég hamar elérte, hogy dúdoljam, tökéletes a hangok közötti összhang, és lélegzetelállító a koreográfia - jellemző rájuk, hogy valamelyik srác a videoklippel rendelkező számaik háromnegyedénél csinál valami merész mozdulatot.



A videoklip kissé az Alkonyatra emlékeztet - és nem csupán a címe miatt. Amikor az egyikük, Leedo szemében visszatükröződik a farkas képe, az teljesen az Újhold egyik jelenetére emlékeztet. Illetve még abból következtetnék a vérfarkas létükre, hogy Keonhee-nak pirossá, Hwanwoongnak pedig sárgává válik a szeme egy pillanatra. Ha egy másik sorozatból, a Teen Wolfból indulnánk ki, akkor az egyikük alfa, a másikuk pedig egy béta farkas lenne. Sajnos a k-pop nem arról híres, hogy megmagyaráznák, miről szól egy adott klip, így csak a találgatások folynak ezerrel a rajongók által. :)

Ha megnéztétek a videót, akkor szívesen várom azokat az ötleteiteket és gondolataitokat, amiket a klip ébresztett bennetek. :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése