.: A Hollófiúk képernyőre kerülnek?

Óriási hírrel érkeztem! A Universal Cable Productions megvette Maggie Stiefvater sorozatának, a The Raven Cycle-nek - ami nálunk A Hollófiúk néven, a Könyvmolyképző Kiadó gondozásában jelent meg - a jogait, hogy televíziós sorozatot készítsenek belőle.

Az alapsztorit úgy írták le, hogy négy magániskolába járó fiúról és egy jósnő lányáról szól, akik egy alvó walesi királyról szóló legenda után kutakodnak Virginia hegyeiben. Ősi varázslatokkal néznek szembe, erős álmokat látnak éjjelente, illetve a bennük lakozó démonokkal kell megküzdeniük.


Andrew Miller írja a forgatókönyvet, aki a Titkos kör (The Secret Circle) nevezetű sorozatnál is ugyanezt tette. A pilot epizód rendezői székébe az első Alkonyat-filmet is jegyző Catherine Hardwicke ül majd.

Az írónő, Maggie Stiefvater a Twitterén jelentette be a nagy hírt ma reggel, miszerint: "Tudom, hogy még titoknak kéne lennie, de tovább már nem tudok várni."

Ti kíváncsiak vagytok a sorozatra? Én annyira nem szeretem az adaptációkat, mert általában teljesen tönkreteszik vele a regényeket, de a szereplőgárdára kíváncsi leszek. Ha azt eltalálják, akkor adok egy esélyt a sorozatnak is. :)

Forrás: Tor.com
A képen látható fanart az Aly-naith.tumblr.com oldalról származik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése