.: Born for Greatness

A bejegyzés címében is szereplő Born for Greatness jelenleg a kedvenc számom a Papa Roach-tól. A dal a május 19-én érkező vadiúj albumukról van, és már az első hallgatás során magával ragadott. Készítettek hozzá egy dalszöveges videót is, amit szintén imádok. Nagyon tetszik ez a jelvényes megoldás, csak kár, hogy a klip végén Jacoby nem viszi magával a gitárt.


Reménykedem benne, hogy a többi szám is hasonlóan jó lesz a korongon. Még a Help tetszik az eddig megjelent négy dal közül, szóval még semmi sincs veszve. :)

A számot hallgatva rájöttem, hogy tökéletesen illene a Syndicate-ben megismert Frye-ikrekhez, így számos olyan pólót sikerült terveznem, amit egy Assassin's Creed rajongó is szívesen hordana. Hamarosan talán nektek is megmutatom őket. :) És ki tudja, egyszer talán azt is meg tudom majd oldani, hogy viselhessem őket.
Illetve most újra belevetettem magam egy videó készítésébe, amiben reménykedem, hogy ha elkészülök vele, fel tudom tölteni a YouTube-ra, és meg tudom majd mutatni nektek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése