.: Bálás Arlen a mozivásznon?

Óriási hírem van a Démon ciklus rajongói számára. A New Harlem Partnership, azon belül pedig Spike Seldin és Hans Futterman szerezte meg Peter V. Brett regényének, A Rovásembernek a megfilmesítési jogait. El tudjátok ezt hinni?! Ha minden igaz, néhány éven belül láthatjuk majd Arlent, Leeshát, Rojert és Jardirt a mozivásznon. *.*

Elvileg maga Mr. Brett írja majd a forgatókönyvet, így talán reménykedhetünk az eredeti történethez hű adaptációban. Manapság sajnos ez igen ritka, legyen szó akár filmekről vagy sorozatokról. Szóljatok hozzá: ti futottatok bele olyan adaptációba az elmúlt néhány évben, amit igazán jónak éreztetek?


A New Harlem egyik embere, Mr. Seldin így nyilatkozott: "A Rovásember egy óriási akciódús franchise, aminek középpontjában egy eléggé összetett hős áll, akit a sötétség formált olyanná, amilyen." A másik közreműködő, Mr. Futterman pedig hozzátette: "Peter olyan új és friss jövőt álmodott meg az emberiség számára, amivel nagyon hamar megalapozta magának a legmenőbb új tehetség helyét a sci-fi/fantasy kategóriában."

A projektről egyelőre annyit tudni, hogy a New Harlem jelenleg finanszírozókat és terjesztési partnereket keres hozzá. Amint érkezik még valami információ a filmről, olvashatjátok majd itt a blogon. ;)

Forrás: Variety.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése