.: Voldemort újabb sikere: film az életéről

Még anno hónapokkal ezelőtt, a KönyvesBlogon találtam rá a hírre, miszerint érkezni fog egy film Voldemort életéről - ha van a világon még valaki, aki nem hallott róla, akkor megsúgom, hogy ő a Harry Potter univerzum főgonosza. Az alkotás címe VOLDEMORT: Origins of the Heir lett, ami magyarra fordítva nagyjából az, hogy VOLDEMORT: Az örökös eredete. Mint kiderült, január 13-án érkezik a mű a YouTube-ra, ameddig már csak hét nap van hátra. :)

A filmet nem az eredeti stúdió készítette, hanem egy rajongókból álló csapat, a Tryangle Films, akik odáig eljutottak, hogy az eredeti jogtulajdonostól, a Warner Bros-tól is sikerült engedélyt szerezniük a forgatásra. Szeretnék bemutatni a közönségnek, hogyan lett Tom Rowle Denem-ből az a gonosz varázsló, akit a világ Voldemortként ismer.

Ahogy elnézem, a rajongói alkotás is hozni fogja az eredeti Harry Potter filmekből megismert hangulatot, és magát a világot. És hiába tartoznak olaszok a szereplői gárdába, már a kezdetek kezdetén eldöntötték, hogy az érthetőség kedvéért angolul fognak beszélni. :)

De elég a szövegből, beszéljen helyettem az előzetes!


Ti mit szóltok hozzá? Várjátok már?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése